Våra samarbetspartners

REPARATIONER, SERVICE OCH UNDERHÅLL

Den allra bästa service och omsorg av bilarna du kan tänka dig får man av Allmek. Vi har valt att ha en dem som enda partner när det gäller service, reparationer och reservdelar. 
allmek-arbetsmall    

FÖRSÄKRING

Vi hjälper självklart till att försäkra din bil. I dagsläget så har Länsförsäkringar en GRATIS prova på försäkring i 3 månader (avvikelser beroende på lokalkontor kan inträffa).
lf-logga      

FINANSIERING

Vi hjälper dig till ett tryggt billån med förmånlig ränta Tillsammans med Santander ser vi till att du får ett tryggt billån med en förmånlig ränta. Santander är en av världens största banker och är ledande i Europa på finansiering av fordon. Ett billån är anpassat efter dig och din bil. Du lämnar bilen som säkerhet och betalar av bilen i takt med att värdet på den minskar. Det gör billånet billigare än ett så kallat blancolån eller att låna på din bostad, då finns risken att du betalar av bilen långt efter att du bytt bil. Med ett billån från Santander får du en månadskostnad som passar dig och du kan amortera extra, förlänga eller förkorta lånetiden när du vill utan kostnad. Låneskydd ingår de första månaderna, vilket gör att du slipper betala ditt billån om du skulle bli av med jobbet eller bli sjuk.
Wasa Kredit erbjuder finansieringstjänster till företag och privatpersoner – främst leasing, hyra och avbetalning. Vi arbetar dels via våra samarbetspartners inom till exempel bil-, fritid-, dator- och maskinhandeln, dels direkt med våra företagskunder. Dessutom ger vi lån och kontokortskrediter till privatpersoner. Vår affärsidé handlar om att jobba snabbt, enkelt och med ett personligt engagemang för dig som kund. Därför har vi ett genomarbetat koncept för leasing, avbetalning, hyra och konsumentkrediter. Det betyder bland annat enkla, tydliga rutiner och snabba kreditbesked. 
wasa-kredit    

GARANTI

AutoConcepts garantier ger dig som köpare maximal trygghet vid ditt fordonsköp. Dagens fordon innehåller avancerad teknik med uppemot 20 000 olika komponenter, varav den dyra elektroniken står för stor andel av reparationskostnaderna. Som kund vill du på ett tryggt sätt försäkra bort eventuella skadekostnader på ditt fordon. Vi kan erbjuda dig ett antal olika garantier beroende på vilka komponenter som omfattas, fordonets ålder och mätarställning. AutoConcepts garantier ger dig som köpare maximal trygghet vid ditt köp.
logo      

CARFAX

Vi erbjuder alla som önskar en carfaxrapport vid intresse av bilköp.
images  

PRODUKTER

RaceChip är marknadsledande inom mjukvaruoptimering. En prestandaökning på upp till 30% och en extra dos av körglädje är tillgänglig för mer än 3000 fordon från över 60 tillverkare.
Milltek Sport tillverkar rostfria effekt avgassystem av hög kvalitet och passform! Piffa upp bilen med en bra uppgradering som ger härligt ljud och mer effekt, ett system som håller många år.  
rc_wortmarke_r_1c_ora